Skip to content
Home » Sodo prekės, perkamos internetu visus metus

Sodo prekės, perkamos internetu visus metus

  • by

Kaip yra sakoma, kad roges ruošk vasarą, tai ir sodo prekės perkamos ne tik intensyviausio sezono metu, t.y. pavasarį, bet ir rudenį bei žiemą. Tie, kas turi nors mažą lopinėlį žemės šalia namų arba sodybą, o gal ir sodą – žino, jog augalais, seja, veja, tvora bei šiltnamiu reikia rūpintis visus metus. Nežinia, kada gali papūsti stipresnis vėjas ir kas nors sulūžti ar užėjus dideliam kritulių kiekiui supūti ir pan. Tad gerai žinoti patikimą draugą, kur būtų galima bet kuriuo metu užsukti ir pasitarti bei įsigyti reikiamų prekių. Vienas tokių gerų bičiulių yra sodasirnamas.lt.

Kodėl verta sodui skirtas prekes pirkti internetu?

  • Iškilus klausimams el. parduotuvėje sodasirnamas.lt konsultaciją telefonu galite gauti bet kuriuo metu. Skambinkite drąsiai: 8:00 – 23:00 valandomis.
  • Patikimi bei laiko atrinkti prekių tiekėjai: „Fiskars“, „Keter“, „Yarden“, „Dupont“ ir kiti. Pardavėjas kelis mėnesius išbando parduodamus produktus arba tikrina gamintojo laboratorinių tyrimų rezultatus. Visa tai tam, kad būtų užtikrinta maksimali kokybė ir garantuotas klientų šimtaprocentinis pasitenkinimas.
  • Kadangi šalia prekių yra labai aiškus ir tikslus aprašymas, taip pat nurodomi parametrai, kurių gali prireikti renkantis gaminį, nebus sunku įvaizduoti gaminį savoje erdvėje ar sode.
  • El. parduotuvėje galite apsipirkti net neišėję iš namų. Tai darykite pakeliui į darbą, per kavos pertraukėlę ar net vėlų vakarą, kai jau jokios fizinės parduotuvės nebedirba.
  • Galimybė sutaupyti. Prekių kainas nebus sunku patikrinti. Galėsite palyginti kiek vienas ar kitas įrankis kainuoja vienoje parduotuvėje, o lauko baldai – kitoje.
  • Jei tik apsilankysite el. parduotuvėje tinkamu metu, galite gauti ir papildomą nuolaidą, nes čia, kaip ir fizinėse parduotuvėse, taip pat yra skelbiamos akcijos daugeliui produktų.
  • Greitas prekių pristatymas. Sandėlyje turimos prekės pristatomos vienos ar dviejų dienų bėgyje. Tad nereiks ilgai laukti taip reikiamų įrankių ar kitų priemonių.
  • Tam, kad sužinotumėte visas naujienas bei akcijas, patariama sekti jas Facebook puslapyje. Čia bus pateikta visa informacija apie nuolaidas, teikiami patarimai bei naudinga informacija klientams, kuriems yra aktualios sodo prekės.
Tags:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *